image description image description

Ook Synthra is aanwezig op dit evenement en draagt net als afgelopen jaar bij aan deze dag met een workshop: Aan tafel over verzuim en zelforganiserende teams met Zorggroep De Vechtstreek, Vecht en IJssel en Warande.

Verzuim in combinatie met zelforganiserende teams; het is en blijft een interessant en boeiend onderwerp, zeker omdat de ontwikkeling van de zelforganiserende teams stimuleert om de regie bij de werknemer neer te zetten. In deze praktijkcase nodigen Annelies, Marjon en Annemieke u uit om tezamen een ervaringsreis te maken in de aspecten rondom het verzuim en zelforganiserende teams. Onderwerpen zoals: de eigen regie van de werknemer, de rolverdeling tussen manager en teamrolhouders, het monitoren van verzuim, verantwoordelijkheden bij preventie, communicatie, resultaten en do’s and don’t worden in een leuk en interactief tafelgesprek gedeeld met de deelnemers, met als doel om met elkaar in gesprek te komen.

U kunt deelnemen aan de discussie. Voor de juiste interactie ontvangt elke deelnemer (na inschrijving) van deze praktijkcase een mail vanuit de organisatie van HRM in de Zorg om uw specifieke vraag en/of onderwerp in te dienen.

Annelies Nouwens, Manager HRM, Zorggroep de Vechtstreek
Marjon van Montfort, HRM Adviseur, Vecht en IJssel

Annemieke Schuur, Manager Personeel, Organisatie en Kwaliteit, Warande

Bekijk hier het leaflet.